Nu är vi på plats.

torres_1

torres_2

Nu har vi installerat oss i vårt nya vinteride. Efter att ha bott två vintrar i Benidorm har vi i år flyttat 10 kilometer söderut nämligen till Villajoyosa och nya campingen El Torres. Här bor vi ca. 100 meter från havet och med havsutsikt från tomten.

Vi anlände i fredags och har ägnat helgen åt att installera oss och koppla in vårt internet, bortsett från ett litet break i lördagskväll när vi var på återvändarfest på Mas Amigos tillsammans med Janne och Iréne samt Gert och Annica. Tyvärr var inte kameran inbjuden så vi har inga bilder från festen.

/Kjell & Solveig

4 reaktion på “Nu är vi på plats.”

  1. Ser ut att vara en trevlig camping.
   Vi kommer till Benidorm imorgon.
   Är just nu på Spätzle Fritz.
   Hoppas vi kan ses?
   Kram från Gullan och Jan
   😍🚐

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *