Från -20 till +20.

Vinter i Vasteras

Igår lämnade vi ett kallt och vintrigt Västerås och återvände “hem” till ett betydligt varmare Benidorm.

Vi landade 40 minuter försenade 00:20 inatt och efter att vi hämtat ut vår hyrbil och åkt dom 60 kilometrarna från flygplatsen till Benidorm var klockan 02.00. Men eftersom vi har hjälpsamma grannar var värmen och kylskåpet påslagna och vattentanken påfylld i husbilen. Det var +10 grader ute när vi kom fram inatt.

Benidorm januari

Idag har det varit soligt och fint väder med en bit över +20 grader så Solveig passade på att sola en stund. Resten av dagen har vi ägnat åt att handla (det var ju ganska tomt i kylen) samt plocka iordning på tomten

/Kjell & Solveig

3 reaktion på “Från -20 till +20.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *