Nu går flyttlasset.

Flyttlasset

Bloggen har inte varit så aktiv i sommar och det beror på att vi har varit fullt upptagna med att tömma vårt hus.

Efter 29 år har vi sålt vårt hus och som sagt ägnat oss åt att sälja, ge bort och kasta det mesta vi samlat på oss under alla år. Eftersom vi flyttar ut från 185 kvm och skall flytta in i 75 kvm och inte har tillträde till det nya boendet förrän i slutet av november så har vi blivit tvungna att magasinera de saker vi skall ha med oss till vår nya bostad.

Som tur är så har vi ju vår husbil att bo i så det fungerar bra att vara hemlös i ca. fyra månader.

Vi åker till Spanien i början av september och flyger sedan hem i början av december för att flytta in i vår nya bostad och stannar hemma över jul och nyår och åker sedan tillbaka till Spanien där vi stannar till maj-juni.

/Kjell & Solveig

3 reaktion på “Nu går flyttlasset.”

  1. Va spännande, måste kännas konstigt att flytta efter 29 år. Ska ni flytta till lägenhet? Kommer ni att återvända till El Raco? Vi åker inte söderut förrän i oktober någon gång, kanske vi ses i vinter. Hälsningar från Ljusterö

  2. Vilken tur ni har som har husbilen att bo i. 🙂 Ibland får jag också för mig att jag vill flytta men…..det är bara ibland. Istället börjar vi renovera lite. Där emot skulle det vara nyttigt att flytta med så där tio års mellanrum, då får man ju både städat ordentligt och slängt en massa onödigt, som man samlat på sig med åren.
    Vi åker mot södern i början av oktober.
    Lycka till med allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *