I går var det…

tisdag igen och vår gemensamma middag för svenskar på camping El Raco. Det var också premiär, för vi har bytt restaurang till El Racos campingrestaurang, som efter långa förhandlingar (tack Gert och Christer) har lovat att ta hand om oss på bästa sätt.

tisdagsmiddag 1

tisdagsmiddag 2

tisdagsmiddag 3

Det blev ändock en smärre chock för restaurangen när vi var hela 39 st som dök upp, nytt rekord i antal deltagare. Dom fick kalla in en extra kock som dök upp med kort varsel. Trots detta klarade dom ändå att hantera oss på ett bra sätt.

tisdagsmiddag 4

Efter middagen blev det dans för både stora

tisdagsmiddag 5

och små.

/Kjell & Solveig

En reaktion på “I går var det…”

  1. Hej. Kul att följa er och imorgon är det vår tur att komma till Spanien vi tänker oss ett besök hos er någon dag vi stannar till den 29 jan är Lillan Anna och jag vi ses och hörs Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *