I fredags…

chinarestaurang 1

Chinarestaurang 2

var vi på chinarestaurang med Jesper, Julia, Barbro och Arne som avslutning på en solig varm och trevlig vecka med mycket bad i både havet och polen. Tidigt på Lördag morgon (04:30) körde jag dom till Alicantes flygplats för deras hemresa till Sverige.

I Söndags gjorde vi en liten utflykt med vår hyrbil upp i bergen till Guadalest.

Guadalest 1

Guadalest 2

Guadalest 3

En liten bergsby med ett litet berg med en slottsruin, Castle of Saint Joseph och en liten kyrka på toppen samt några museum insprängda i berget. Det är en fantastisk utsikt där uppe ut över landskapet.

algar waterfalls 1

algar waterfalls 2

Samtidigt passade vi på att besöka Algar Waterfalls på vägen hem, vilket består av ett antal mindre vattenfall uppbyggda på konstgjord väg. Det var lite för mycket tillrättalagt för turister för vår smak.

/Kjell & Solveig

 

2 reaktion på “I fredags…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *